Cumhuriyet İlkokulu
HENDEKBAŞI MAH. ZELİHA BİLGİ SK. NO: 14 GÖRELE / GİRESUN

Eğitim-Öğretimde kalitesiyle tercih sebebi olmak.

MİSYON

Biz; Atatürk ilke ve inkılâplarına ,Türkiye Cumhuriyeti Anayasası’na ve demokrasinin ilkelerine, insan haklarına, çocuk hakları ve uluslar arası sözleşmelere uygun olarak haklarını kullanabilen, başkalarının haklarına saygı duyan,görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen , kendilerine ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan,hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli ,kendilerini geliştirebilen, sosyal, kültürel, eğitsel,bilimsel, sportif ve sanatsal etkinliklerle millî kültürü benimseyen,bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arayan öğrenciler yetiştiriyoruz.

Ana sayfa menülerinden ulaşılabilir.
Kütüphane Kitap Sayısı :2022
Öğretim Şekli :normal